join us

for dinner

Meer info & reservaties

09 279 69
info@velvet-gent.be

Telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren (wo tem za van 17u – 01u). Voor dringende vragen zijn we bereikbaar via onze facebookpagina @velvetgent.

Een feest of evenement organiseren in de Velvet? Alle info en prijzen via event-locaties.be

Reservatie niet verplicht, maar wel aan te raden en enkel via de online reservatietool.  Voor reservatie van grotere groepen of alle andere vragen, contacteer ons via mail.

Er wordt volledig “cashless” gewerkt, enkel elektronische betalingen worden aanvaard.

Theater

menu

duo kroket

Velvet kroket | Emmentaler

of

carpaccio

Rundsvlees | Seizoensgarnituur

of

Tom kha kai

Vegan | Kokos | Kaffir

____________

côte à l’os

Peperroom | Champignonroom | Béarnaise

Sla & wedges

of

vis suggestie van de chef

Volgens aanbod

of

thaïse rode curry

Veggie

Cashew | Noodles |Papadum

____________

huisgemaakt vanille ijs

Met bittere chocolade

of

koude sabayon van sinaas

Wortel & Saffraan

€ 48 pp / € 68 met aangepaste huiswijnen

velvet

menu

“simmenthal”

Kool | Citrus

____________

butternut pompoen

Iberico Ham | Chocolade – Mole | Den

____________

BUNNY chow*

Geconfijte eend | Banaan

____________

ree-rug

Savooikool | Koffie

____________

appel

Tarte Tatin | Chinese “Five Spice” | Glüwein

4 gangen: € 58 pp / € 80 met aangepaste wijnen

5 gangen(*): € 68 pp / € 90 met aangepaste wijnen

*Menu’s worden steeds per tafel geserveerd.
Bovenstaande gerechten en prijzen zijn niet bindend en kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod en prijsstijgingen ingrediënten.

starters

velvet kroket (2st.)

18

Keize Karel bruin | Varkenswang

Kaaskroket (2st.)

16

Emmentaler

Garnaalkroket (2 st.)

19

Grijze garnalen

Duo kroket

18

Velvet | Grijze garnalen

Carpaccio

18

Rundsvlees | Seizoensgarnituur

buratta

19

Tomaat | Sardine | Munt | Limoen

tom kha kai

17

Vegan | Kokos | Kaffir

gamba

23

Licht pittig | Kruidenslaatje | Kaffir

*oesters "fine de claire"

19

Natuur | Ceviche (6st.)

*zalm

23

Gravad Lax | Bietjes | Zuurdesem

*ganzelever

27

Gember | Limoen

*kreeft

26
Huisgemaakte Ravioli | Venkel | Hop

to share

albondigas

20

Gehaktballetjes | Pittige tomatensaus

camembert uit de oven

18

Rozemarijn | Sumak

napolitaanse pizza slices

16

Pepperoni

nacho's

17

Salsa | Cheddar | Koriander

kibbeling

16

Huisgemaakte  tartaar

velvet kroketjes

18

Keizer Karel bruin | Varkenswang

* SUGGESTIE VAN DE CHEF

Voor iedereen een vlotte service te garanderen vragen wij een maximum van 4 gerechten per tafel.

Onze gerechten zijn afhankelijk van het marktaanbod en kunnen aanpassingen vertonen naar gelang beschikbaarheden.

Voor meer info over de allergenen, gelieve zich te wenden tot het bedienend personeel.

hoofdgerechten

Cassarecce Carbonara

22

Buikspek | Safraan | Parmigiano Reggiano

thaïse rode curry

23

Cashew | Noodles | Papadum

filet pur

33

Perperroom | Champignonroom | Béarnaise

côte à l'os (2 pers. - 1,2 kg)

68

Perperroom | Champignonroom | Béarnaise

*australian grain fed

36

Picanha

*simmenthal

27

Onglet | Bordelaise

vis suggestie van de chef

29

Volgens aanbod

*eendeborst "chalans"

34

Boschampignon | Salie | Oud Brugge

*maïskip

32

Kooltjes | Maïs | Hooi

*"brasvar" pluma

42

Blackwell | Dauphinois | Pompoen | Truffel

desserts

dame blanche

10

Huisgemaakt vanille ijs | Crème Chantilly | Bittere chocolade

crème brûlee

8

Kamille | Honing | Bijenpollen

Chocolademousse

8

Gekarameliseerde witte chocolade

koude sabayon van sinaas

9

Wortel | Saffraan

pavlova

12

Aardbei | Meireinge | Granaatappel

* SUGGESTIE VAN DE CHEF

Events

We Do Private Parties

Uw eigen feest in de Velvet?  Dat kan!  Velvet is te huur als evenementenlocatie voor huwelijken, verjaardag, bedrijfsfeest, …

Visit

Zuidstationstraat 35, 9000 Gent

Contact

09 279 69 46
info@velvet-gent.be

(telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren)

openingsuren

Wo – Do:  17u – 01u
Vr – Za: 17u – 02u30

©2021 velvet-gent.be | made with ♥ by mark-up.agency