join us

for dinner

Meer info & reservaties

09 279 69

Reservatie niet verplicht, maar wel aangeraden.

Theater

menu

duo kroket

Velvet kroket | Emmentaler

of

carpaccio

Rundsvlees | Seizoensgarnituur

of

Tom kha kai

Vegan | Kokos | Kaffir

____________

côte à l’os

Peperroom | Champignonroom | Béarnaise

Sla & wedges

of

vis suggestie van de chef

Volgens aanbod

of

thaïse rode curry

Veggie

Cashew | Noodles |Papadum

____________

huisgemaakt vanille ijs

Met bittere chocolade

of

koude sabayon van sinaas

Wortel & Saffraan

€ 48 pp / € 68 met aangepaste huiswijnen

velvet

menu

“hollandse nieuwe”

Matcha | Kokos

Wijnsuggestie: Avincis, Vila Dobrosa, Dragasani, Roemenië

____________

tomaat

Lavendel | Groene Curry | Witte Chocolade

Wijnsuggestie: Sciorio, Sauvignon ‘S’, Piemonte, Italië

____________

heek

Algen | Dashi | Erwt

Wijnsuggestie: A&D Wines, Monologo Avesso, Minho, Portogal

____________

melk-lamsnek

Ratatouille | Munt

Wijnsuggestie: Ecce Vinum, Tempranillo, La Mancha, Spanje

____________

bosaardbei

Bittere chocolade | Venkel

Wijnsuggestie: Domaine Laballe, La demoiselle de Laballe, Gascogne, Frankrijk

€ 65 pp / € 90 met aangepaste wijnen

*Menu’s worden steeds per tafel geserveerd.

 

starters

velvet kroket (2st.)

18

Keize Karel bruin | Varkenswang

Kaaskroket (2st.)

16

Emmentaler

Garnaalkroket (2 st.)

19

Grijze garnalen

Duo kroket

18

Velvet | Grijze garnalen

Carpaccio

18

Rundsvlees | Seizoensgarnituur

buratta

19

Tomaat | Sardine | Munt | Limoen

tom kha kai

17

Vegan | Kokos | Kaffir

gamba

23

Licht pittig | Kruidenslaatje | Kaffir

to share

albondigas

20

Gehaktballetjes | Pittige tomatensaus

camembert uit de oven

18

Rozemarijn | Sumak

napolitaanse pizza slices

16

Pepperoni

nacho's

17

Salsa | Cheddar | Koriander

kibbeling

16

Huisgemaakte  tartaar

velvet kroketjes

18

Keizer Karel bruin | Varkenswang

*Voor iedereen een vlotte service te garanderen vragen wij een maximum van 4 gerechten per tafel

*onze gerechten zijn afhankelijk van het marktaanbod en kunnen aanpassingen vertonen naar gelang beschikbaarheden

*Voor meer info over de allergenen, gelieve zich te wenden tot het bedienend personeel.

hoofdgerechten

Cassarecce Carbonara

22

Buikspek | Safraan | Parmigiano Reggiano

thaïse rode curry

23

Cashew | Noodles | Papadum

filet pur

33

Perperroom | Champignonroom | Béarnaise

côte à l'os (2 pers. - 1,2 kg)

68

Perperroom | Champignonroom | Béarnaise

vis suggestie van de chef

29

Volgens aanbod

desserts

dame blanche

10

Huisgemaakt vanille ijs | Crème Chantilly | Bittere chocolade

crème brûlee

8

Kamille | Honing | Bijenpollen

Chocolademousse

8

Gekarameliseerde witte chocolade

koude sabayon van sinaas

9

Wortel | Saffraan

pavlova

12

Aardbei | Meireinge | Granaatappel

Events

We Do Private Parties

U eigen feest in de Velvet?  Dat kan!  Velvet is te huur als evenementenlocatie voor huwelijken, verjaardag, bedrijfsfeest, …

Visit

Zuidstationstraat 35, 9000 Gent

openingsuren

Wo – Do:  17u – 01u
Vr – Za: 17u – 02u30

©2021 velvet-gent.be | made with ♥ by mark-up.agency