join us
for dinner
Meer info & reservaties
09 279 69
info@velvet-gent.be
Telefonisch enkel bereikbaar tijdens de openingsuren (wo tem za van 17u – 01u). Voor dringende vragen zijn we bereikbaar via onze facebookpagina @velvetgent.
Een feest of evenement organiseren in de Velvet? Alle info en prijzen via event-locaties.be
Reservatie niet verplicht, maar wel aan te raden en enkel via de online reservatietool. Voor reservatie van grotere groepen of alle andere vragen, contacteer ons via mail.
Er wordt volledig “cashless” gewerkt, enkel elektronische betalingen worden aanvaard.
Theater
menu
duo kroket
Velvet kroket | Emmentaler
of
carpaccio
Rundsvlees | Seizoensgarnituur
of
Tom kha kai
Vegan | Kokos | Kaffir
____________
côte à l’os
Peperroom | Champignonroom | Béarnaise
Sla & wedges
of
vis suggestie van de chef
Volgens aanbod
of
thaïse rode curry
Veggie
Cashew | Noodles |Papadum
____________
huisgemaakt vanille ijs
Met bittere chocolade
of
koude sabayon van sinaas
Wortel & Saffraan
€ 48 pp / € 68 met aangepaste huiswijnen
*Menu’s worden steeds per tafel geserveerd.
Bovenstaande gerechten en prijzen zijn niet bindend en kunnen wijzigen naargelang het marktaanbod en prijsstijgingen ingrediënten.
starters
velvet kroket (2st.)
Keize Karel bruin | Varkenswang
Kaaskroket (2st.)
Emmentaler
Garnaalkroket (2 st.)
Grijze garnalen
Duo kroket
Velvet | Grijze garnalen
Carpaccio
Rundsvlees | Seizoensgarnituur
buratta
Tomaat | Sardine | Munt | Limoen
tom kha kai
Vegan | Kokos | Kaffir
gamba
Licht pittig | Kruidenslaatje | Kaffir
*oesters "fine de claire"
Natuur | Ceviche (6st.)
*zalm
Gravad Lax | Bietjes | Zuurdesem
*ganzelever
Gember | Limoen
*kreeft
to share
albondigas
Gehaktballetjes | Pittige tomatensaus
camembert uit de oven
Rozemarijn | Sumak
napolitaanse pizza slices
Pepperoni
nacho's
Salsa | Cheddar | Koriander
kibbeling
Huisgemaakte tartaar
velvet kroketjes
Keizer Karel bruin | Varkenswang
* SUGGESTIE VAN DE CHEF
Voor iedereen een vlotte service te garanderen vragen wij een maximum van 4 gerechten per tafel.
Onze gerechten zijn afhankelijk van het marktaanbod en kunnen aanpassingen vertonen naar gelang beschikbaarheden.
Voor meer info over de allergenen, gelieve zich te wenden tot het bedienend personeel.
hoofdgerechten
Cassarecce Carbonara
Buikspek | Safraan | Parmigiano Reggiano
thaïse rode curry
Cashew | Noodles | Papadum
filet pur
Perperroom | Champignonroom | Béarnaise
côte à l'os (2 pers. - 1,2 kg)
Perperroom | Champignonroom | Béarnaise
*australian grain fed
Picanha
*simmenthal
Onglet | Bordelaise
vis suggestie van de chef
Volgens aanbod
*eendeborst "chalans"
Boschampignon | Salie | Oud Brugge
*maïskip
Kooltjes | Maïs | Hooi
*"brasvar" pluma
Blackwell | Dauphinois | Pompoen | Truffel
desserts
dame blanche
Huisgemaakt vanille ijs | Crème Chantilly | Bittere chocolade
crème brûlee
Kamille | Honing | Bijenpollen
Chocolademousse
Gekarameliseerde witte chocolade
koude sabayon van sinaas
Wortel | Saffraan
pavlova
Aardbei | Meireinge | Granaatappel
* SUGGESTIE VAN DE CHEF
Events
We Do Private Parties
Uw eigen feest in de Velvet? Dat kan! Velvet is te huur als evenementenlocatie voor huwelijken, verjaardag, bedrijfsfeest, …
Visit
Zuidstationstraat 35, 9000 Gent
openingsuren
Wo – Do: 17u – 01u
Vr – Za: 17u – 02u30
©2021 velvet-gent.be | made with ♥ by mark-up.agency